Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533563 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 27
Előző Következő
Izomnövelés és állóképesség-fokozás táplálékokkal 2024-02-04 18:45:42
A megfelelő táplálékok segíthetnek javítani az edzésteljesítményt, illetve felgyorsítani a test regenerálódását. Ezek a táplálékok felgyorsíthatják a gyógyulási folyamatot és az izomtömeget is növelhetik. Mutatjuk is, melyek ezek. A cékla nagyon hatékony lehet az energia növelésében és javítani tudja a sportolók szív- és érrendszeri, illetve légzőszervi egészségét. A fekete...
Szegény ember patikája 2024-02-03 22:14:08
Szegény ember patikája - A jó egészség, a hosszú élet titka Valamikor, a húszas évek előtti időszakban és korábban is, orvosi ellátás és gyógyszeres kezelés hiányában, a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy nem is tudtak róla. A táplálkozáson keresztül a gondviselés volt az orvosuk. A mindennapi megélhetéssel küszködve rákényszerültek, hogy azt egyék, am...
Termékenységjavítók nők számára 2024-01-29 22:37:06
A nők számára az egyik legrettegettebb dolog nem más, mint a terméketlenség, azaz ha nem lehet gyermekük, amiben sok minden szerepet játszhat. Többek között a terméketlenség kialakulásáért felelőssé tehető a stressz, az endometriózis, a policisztásovárium-szindróma, a mértéktelen alkoholfogyasztás, a dohányzás, az életkor és az elhízás is. Az orvosi kezelés mellett természetes...
Homoktövis, a homok aranya 2024-01-09 22:26:21
Korunk egyik legértékesebb gyógynövénye a nálunk is egyre inkább hódító cserje, a homoktövis (Hippophae rhamnoides), mely eredetileg egy a Himalája lejtőin termő növény. Magyar népies elnevezései: ezüsttövis, fűztövis, homokfa. Az ezüstfafélék családjába tartozik, a te...
A csicseriborsó fogyasztásának előnyei 2024-01-08 23:28:56
[/kep] A csicseriborsó kiváló növényi eredetű fehérje forrás, amely segíthet a cukorbetegség kezelésében és segíti a fogyást is. A csicseriborsó bizonyított előnyei között szerepel az emésztés javítása, a szív egészségének javítása, valamint az optimális vérnyomásszint...
Chiamagolajjal is csökkenthetjük a gyulladást 2023-12-15 20:09:33
Chiamagolajjal is csökkenthetjük a gyulladást - használhatjuk masszázsolajként, fejbőrtáplálásra, a hajszálak és a bőr hidratálására A chiamagból és a chiamagolajból sok minden készülhet. Fogyasszuk ezeket a táplálékokat rendszeresen, mert amilyen aprócska ez a mag,...
Csökkentik az autoimmun betegségek kialakulásának esélyeit 2023-12-11 23:52:37
Az omega-3 zsírsavakat a halak tartalmazzák nagyobb mennyiségben, amelyeket érdemes rendszeresen fogyasztani, mivel számos előnnyel rendelkeznek. Mutatjuk is, melyek ezek. Az omega-3 zsírsavak jó hatással vannak a csontok sűrűségére, illetve a bőr szépségét is segítenek fenntartani. DHA-t és EPA-t tartalmaznak, amelyek biztosítani tudják a szép bőr fenntartását, illetve az öreg...
Jelek, amelyekből tudjuk, hogy egészségtelenül táplálkozunk 2023-12-04 23:25:16
Jelek, amelyekből észrevehetjük, hogy egészségtelenül táplálkozunk Az egészségtelen táplálkozás egyik legegyértelműbb jele nem más, mint a súlygyarapodás. Ha az utóbbi időben sokat híztunk, akkor lehet, hogy felül kell vizsgálnunk, hogy milyen ételeket veszünk magunkhoz. Azonban nem csak a súlytöbblet mutatja, hogy nem éppen a legegészségesebb ételek kerülnek az asztalunkra. Má...
A kendermagolaj előnyei 2023-12-02 18:31:48
A kendermagolaj előnyei - a bőrbetegségeket és a gyulladást is gyógyítja A kendernövény magjából hidegsajtolással készül a kendermagolaj. A kendermagolaj számos előnnyel rendelkezik az egészségünkre nézve. Pozitív hatásai többnyire abból származnak, hogy tele van telítetlen zsírsavakkal, például van benne linolsav, alfa-linolsav, gamma-linolénsav. Az omega-3 és az omega-6...
Növényi olajok 2023-11-29 22:13:50
Növényi olajok típusai és felhasználásuk Növényi olajok típusai és felhasználásuk A növényi olajok a zsiradékok tápanyagcsoportjába tartoznak, melyeket magas olajtartalmú növényekből, magvakból állítanak elő. Kiváló zsírsavösszetételük miatt az emberi szervezet számára hasznos és szükséges tápanyagforrásnak számítanak. Felhasználásuk sokrétű, hiszen nemcsak fogyasztásra...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.